Следете не:

Македонски (Macedonian)EnglishFrançais

"Децата имаат право на квалитетна здравствена заштита, здрава храна и чиста животна средина."
Член 24, Конвенција за правата на детето
 
 

 

 

 

 

      

 КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:     

    

Oсновни членки на Коалиција СЕГА

  • PDF
  • Печати
  • Е-пошта

 

 

Членството во коалиција СЕГА е колективно. Во СЕГА членуваат младински организации и организации кои развиваат и работат на младински програми. Коалиција СЕГА има два вида на членство: Основно и Придружно.

Заинтересираните младински организациии и организации кои развиваат и работат на младински програми можат да аплицираат за членство во Коалиција СЕГА со поднесување на следните документи:

 

- Апликација за членство во Коалиција СЕГА

- Копија од Решение за упис во Регистарот на здруженијата на граѓани и фондации (издадено од Основен Суд или Централен Регистар на РМ)

- Одлука за зачленување во Коалиција СЕГА, донесена од страна на управувачки органи на организацијата

- Последен Годишен Извештај

 

  

Повеќе за придобивките од членството и услугите кои ги нуди Коалиција СЕГА можете да дознаете од следниов документ:

 

 

Бенефиции и услуги од членство во Коалиција СЕГА


 

Основни членки на СЕГА

 

 


адреса: Кире Ристески 11а - 7500 Прилеп   
телефон/факс: 048 523 390;
E-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите  
Web: www.ycp.org.mk
Кратко резиме

 


 


адреса: Капан Ан локал бр.3 - 1000 Скопје
телефон/факс: 02 3130 038; 02 3246 205; 02 3246 210
E-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Web: www.hops.org.mk
Кратко резиме 

 


 


адреса: ЈП Комуналец-градски пазар Бул. Туристичка - 6000 Охрид
телефон/факс: 046 252 925;
E-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите ; Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Web: www.mso.org.mk
Кратко резиме 

 


 


адреса: "Бутелска"  бр. 2/7 - 1000 Скопје
телефон/факс: 02 3229 149;
E-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите ; '; document.write( '' ); document.write( addy_text46001 ); document.write( '<\/a>' ); //--> Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Web: www.interkultura.com.mk

Кратко резиме 

 


 


адреса: Љубо Божиновски 82 - 1200 Тетово
телефон/факс: 044 340 677;
E-mail:  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Web: www.irz.org.mk

Кратко резиме

 


 адреса: Васил Главинов 20 - 2000 Штип
телефон/факс: 032 382 356;
Е-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите ; Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Кратко резиме

 


  


адреса: Благој Крстиќ бб - 1430 Кавадарци
телефон/факс: 043 417 799
E-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Web: www.zonakavadarci.org.mk

Кратко резиме 


адреса: ул. Емил Зола 3-2/3 - 1000 Скопје
телефон: 02 2772 095
факс: 02 2772 095;02 2777 462   
E-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Web: www.vcs.org.mk

Кратко резиме

 

 


 адреса: Васко Карангелевски РЕМО 1/3/42 - 7000 Битола
телефон/факс: 047 610 669
e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
веб: www.ymcabitola.org.mk

Кратко резиме

Последно освежено на Петок, 04 Мај 2018 11:37

 

ПРИЈАВА ЗА УЧЕСТВО НА ИНТЕРКУЛТУРНА РАЗМЕНА ВО ТРОГЕН!

FLETËPARAQITJE PËR PJESMARRJE NË SHKËMBIMIN NDËRKULTUROR NË FSHATIN E FËIMIJËVE PESTALOCI TROGEN

СЕГА Е ЕУРОДЕСК ИНФОРМАТИВЕН ЦЕНТАР

Анкета

Дали сметате дека Владините мерки за вработување ќе ја намалат младинската невработеност?
 

СЕГА во медиумите

Коалиција на младински организации СЕГА е:

организација
членка на:
организација
соработник на:

придружна
организација
на:

Календар на активности на СЕГА

October 2018 November 2018 December 2018
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30