Следете не:

Македонски (Macedonian)EnglishFrançais

"Децата имаат право да се среќаваат и пристапуваат кон групи и организации доколку ова не спречува други луѓе да ги уживаат своите права."
Член 16, Конвенција за правата на детето
 
 

 

 

 

 

      

 КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:     

    

Публикации во издание на Коалиција на младински оргниазции СЕГА

  • PDF
  • Печати
  • Е-пошта

Документите можете да ги преземете со клинување на линкот од насловите или од сликата.

                                   

 

                                     

                                                                     

 Меѓукултурен дијалог помеѓу младите 
Електронски каталог на ликовни творби
МЛАДИТЕ - промотори на меѓукултурниот дијалог

Меѓукултурен дијалог помеѓу младите
Збирка поезија и проза
ЈАС И МОЈОТ ПРИЈАТЕЛ

Локална младинска стратегија во областа на
културата во општина Прилеп

Младите во креирање промени во заедницата 2009

Youth in creating policy changes in the community 2009

Излези и гласај 2009

Get out and vote 2009

How youth protect the public interest_SEGA 2008 Европска повелба за учество на младите луѓе во
локалниот и регионалниот живот_СЕГА 2007

Advansed Fundraising Training - Reader_SEGA 2006 SEE Youth Policy Conference - Report_SEGA 2004 Придонес на Коалицијата СЕГА кон Националната
Стратегија за Млади на РМ_СЕГА 2004

Последно освежено на Среда, 22 Мај 2013 13:53

 

ПРИЈАВА ЗА УЧЕСТВО НА ИНТЕРКУЛТУРНА РАЗМЕНА ВО ТРОГЕН!

FLETËPARAQITJE PËR PJESMARRJE NË SHKËMBIMIN NDËRKULTUROR NË FSHATIN E FËIMIJËVE PESTALOCI TROGEN

СЕГА Е ЕУРОДЕСК ИНФОРМАТИВЕН ЦЕНТАР

Анкета

Дали сметате дека Владините мерки за вработување ќе ја намалат младинската невработеност?
 

СЕГА во медиумите

Коалиција на младински организации СЕГА е:

организација
членка на:
организација
соработник на:

придружна
организација
на:

Календар на активности на СЕГА

October 2018 November 2018 December 2018
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30