Следете не:

Македонски (Macedonian)EnglishFrançais

"Децата имаат право да добијат и споделат информации, доколку информациите не им наштетуваат ним или на други."
Член 13, Конвенција за правата на детето
 
 

 

 

 

 

      

 КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:     

    

Електронски Весник

  • PDF
  • Печати
  • Е-пошта

 

Електронски Весник Есен 2011

E-Newsletter Autumn 2011

 

 

 

 

 

 


Електронски Весник Пролет 2011

E-Newsletter Spring 2011

 

 

 

 

 

 

 

Електронски Весник Зима 2010

E-Newsletter Winter 2010

 

 

 

 

 

 

 

Електронски Весник Есен 2010

E-Newsletter Autumn 2010

 

 

 

 

 

 

 

Електронски весник Лето 2010

E-Newsletter Summer 2010

 

 

 

 

 

 

Електронски весник Пролет 2010

E - Newsletter Spring 2010

 

 

 

 

 

 

 

 

Електронски весник број 2

 

 

 

 

 

 

 

 

Електронски весник број 1 Зима 2008

E-Newsletter No 1 Winter 2008

 

 

 


 

 

 

 Последно освежено на Вторник, 06 Декември 2011 14:03

 

ПРИЈАВА ЗА УЧЕСТВО НА ИНТЕРКУЛТУРНА РАЗМЕНА ВО ТРОГЕН!

FLETËPARAQITJE PËR PJESMARRJE NË SHKËMBIMIN NDËRKULTUROR NË FSHATIN E FËIMIJËVE PESTALOCI TROGEN

СЕГА Е ЕУРОДЕСК ИНФОРМАТИВЕН ЦЕНТАР

Анкета

Дали сметате дека Владините мерки за вработување ќе ја намалат младинската невработеност?
 

СЕГА во медиумите

Коалиција на младински организации СЕГА е:

организација
членка на:
организација
соработник на:

придружна
организација
на:

Календар на активности на СЕГА

October 2018 November 2018 December 2018
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30