Следете не:

Македонски (Macedonian)EnglishFrançais

"Децата имаат право на образование. Дисциплината во училиштата треба да го почитува човечкото достоинство на децата. Основното образование треба да биде бесплатно."
Член 28, Конвенција за правата на детето
 
 

 

 

 

 

      

 КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:     

    

Придружни членки на Коалиција СЕГА

  • PDF
  • Печати
  • Е-пошта

 

 

Членството во коалиција СЕГА е колективно. Во СЕГА членуваат младински организации и организации кои развиваат и работат на младински програми. Коалиција СЕГА има два вида на членство: Основно и Придружно.

Заинтересираните младински организациии и организации кои развиваат и работат на младински програми можат да аплицираат за членство во Коалиција СЕГА со поднесување на следните документи:

- Апликација за членство во Коалиција СЕГА

- Копија од Решение за упис во Регистарот на здруженијата на граѓани и фондации (издадено од Основен Суд или Централен Регистар на РМ)

- Одлука за зачленување во Коалиција СЕГА, донесена од страна на управувачки органи на организацијата.

- Последен Годишен Извештај

Повеќе за придобивките од членството и услугите кои ги нуди Коалиција СЕГА можете да дознаете од следниов документ:

Бенефиции и услуги од членство во Коалиција СЕГА адреса: ул. Пролетерски Бригади 37; 6330 Струга
телефон/факс: 046 789 360;
E-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите ; Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Web: www.youthforumeye.org.mk

Кратко резиме

 


 

-Тетово
адреса: ЈНА бб, општински бараки бр.12 - 1200 Тетово
телефон/факс: 044 339 744
E-mail:  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Кратко резиме

 


 


адреса: Цветан Димов 14 - 2220 Свети Николе
телефон/факс: 032 444 620; 032 440 032
E-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Web: www.womsvetinikole.org.mk

Кратко резиме

 


 

адреса: Едвард Кардељ 11/9, 7000 Битола
телефон/факс: 047 227 600
E-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Web: www.youthforumbitola.org

Кратко резиме

 


 


адреса: Зграда на старо училиште - 1224 Теарце
телефон: 070 838 148
e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
web: www.ced.org.mk

Кратко резиме

 


 


адреса: ул. Вељко Влаховиќ бр. 13, 1250 Дебар
телефон: 046 835 106
E-mail:  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Web: www.cscd.org.mk

 

Кратко резиме
 


 


адреса: Ул. Христијан Карпош 57, 2000 Штип
телефон: 078 392 252, 070 605 838
E-mail:  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Кратко резиме

 


 


адреса: Владо Малески бб - 6330 Струга

телефон/факс: 046 784 151
Web: www.ldastruga.org
E-mail:  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Кратко резиме

 


 

 

адреса: Аминта Трети 16-1/10, 1000 Скопје 
телефон: 078 365 902
e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите ; Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
web: www.ecologic.mk

Кратко резиме

 

 


адреса: Беласица 2, 1000 Скопје
телефон: 071 386 091
e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
web: www.concept.mk

Кратко резиме


 


адреса: Новачки пат бр.16, 7000 Битола, Поштенски факс 135
телефон: 078 535 606
e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
web: www.forum16.eu

Кратко резиме

 


 

адреса: Виетнамска бр.60, 1000 Скопје
телефон: 02 2651-428
e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите ; Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
web: www.romaprogress.org.mk

Кратко резиме

 


 

телефон: 070 260 297
e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Кратко резиме

Последно освежено на Четврток, 28 Јуни 2018 21:38

 

ПРИЈАВА ЗА УЧЕСТВО НА ИНТЕРКУЛТУРНА РАЗМЕНА ВО ТРОГЕН!

FLETËPARAQITJE PËR PJESMARRJE NË SHKËMBIMIN NDËRKULTUROR NË FSHATIN E FËIMIJËVE PESTALOCI TROGEN

СЕГА Е ЕУРОДЕСК ИНФОРМАТИВЕН ЦЕНТАР

Анкета

Дали сметате дека Владините мерки за вработување ќе ја намалат младинската невработеност?
 

СЕГА во медиумите

Коалиција на младински организации СЕГА е:

организација
членка на:
организација
соработник на:

придружна
организација
на:

Календар на активности на СЕГА

October 2018 November 2018 December 2018
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30