Следете не:

Македонски (Macedonian)EnglishFrançais

"Децата имаат право да добијат и споделат информации, доколку информациите не им наштетуваат ним или на други."
Член 13, Конвенција за правата на детето
 
 

 

 

 

 

      

 КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:     

    

Охридските студенти незаинтересирани за Националната стратегија за млади

  • PDF
  • Print
  • E-mail

 На последната од серијата работилници за промоција на Националната стратегија за млади и кампањата за имплементација на стратегијата, закажана на ФТОН-Охрид учествуваа само 4 студенти од кои еден преставник на студентскиот сојуз и 3 студентки - членки на АИЕСЕК, информира Младискиот совет - Охрид  . На четирите девојки им беше презентирана коалицијата СЕГА, националната стратегија за млади и кампањата што коалиција СЕГА ја реализира со цел да започне имплементацијата. Студентките не го криеа задоволството од ова што СЕГА... Целиот текст
 

ПРИЈАВА ЗА УЧЕСТВО НА ИНТЕРКУЛТУРНА РАЗМЕНА ВО ТРОГЕН!

FLETËPARAQITJE PËR PJESMARRJE NË SHKËMBIMIN NDËRKULTUROR NË FSHATIN E FËIMIJËVE PESTALOCI TROGEN

СЕГА Е ЕУРОДЕСК ИНФОРМАТИВЕН ЦЕНТАР

Poll

Do you agree that the Governmental active employment measures will increase youth employment in Macedonia?
 

SEGA in media broadcasting

The Coalition of youth organization SEGA is:

member
organization at:

cooperating
organization of:

associate member
organization of
:

 

Calendar of SEGA's Activities

October 2018 November 2018 December 2018
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30