Следете не:

Македонски (Macedonian)EnglishFrançais

"Децата имаат право да мислат и да веруваат во што сакаат, и да ја практикуваат својата вероисповест, доколку со тоа не спречуваат други луѓе да ги уживаат своите права. Родителите треба да им даваат насоки на своите деца по овие прашања."
Член 14, Конвенција за правата на детето
 
 

 

 

 

 

      

 КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:     

    

СЕГА тим

  • PDF
  • Imprimer
  • Envoyer

Зоран ИЛИЕСКИ

Извршен Директор

Тел/Факс:    048 429 390

Мобил:        078 470 400

E-mail:         Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir.

 

 

 

Моника ИЛИОСКА КАНТАРЏИОСКА

Раководител на Програма

Тел/Факс:    048 429 390

Мобил:        077 762 767

E-mail:         Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir.  

 

Томислав ГАЈТАНОСКИ

Административен и Финансиски Менаџер

Тел/Факс:    048 429 390

Мобил:        078 470 402

E-mail:         Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir.

 

Весна КОНЕВСКА СТОЈАНОСКА

Соработник на Програма | Координатор на размени

Тел/Факс:    048 429 390

Мобил:        078 575 016

E-mail:         Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir.  

 

Миле ИЛИОСКИ

Финансиски Асистент

Тел/Факс:    048 429 390

Мобил:        078 407 411

E-mail:         Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir.

 

Георгина ВЕЉАНОСКА

Административен Асистент

Тел/Факс:    048 429 390

Мобил:        077 935 544

E-mail:         Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir.  

Мариче ТРЕНЕСКА

Раководител на ИНФО СЕГА Прилеп

Тел/Факс:    048 529 486

Мобил:        070 308 746

E-mail:         Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir.  

Јасмина СПАСЕСКА

Асистент за комуникација во ИНФО СЕГА Прилеп

Тел/Факс:    048 529 486

Мобил:        078 325 161

E-mail:         Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir.  

Елена ЛАЗОВА

Раководител на ИНФО СЕГА Кавадарци

Тел/Факс:    043 522 225

Мобил:        078 281 471

E-mail:         Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir.  

Златица ШЕМОВА

Асистент за комуникација во ИНФО СЕГА Кавадарци

Тел/Факс:    043 522 225

Мобил:        077 935 544

E-mail:         Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir.  

Mise à jour le Mardi, 11 Juillet 2017 12:05

 

ПРИЈАВА ЗА УЧЕСТВО НА ИНТЕРКУЛТУРНА РАЗМЕНА ВО ТРОГЕН!

FLETËPARAQITJE PËR PJESMARRJE NË SHKËMBIMIN NDËRKULTUROR NË FSHATIN E FËIMIJËVE PESTALOCI TROGEN

СЕГА Е ЕУРОДЕСК ИНФОРМАТИВЕН ЦЕНТАР

Анкета

Дали сметате дека Владините мерки за вработување ќе ја намалат младинската невработеност?
 

СЕГА во медиумите

Коалиција на младински организации СЕГА е:

организација
членка на:
организација
соработник на:

придружна
организација
на:

Календар на активности на СЕГА

October 2018 November 2018 December 2018
Lu Ma Me Je Ve Sa Di
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30