Следете не:

Македонски (Macedonian)EnglishFrançais

"Децата имаат право да кажат што мислат. Кога возрасните носат одлуки кои ги засегаат, децата имаат право нивните мислења да се земаат предвид."
Член 12, Конвенција за правата на детето
 
 

 

 

 

 

      

 КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:     

    

СЕГА тим

  • PDF
  • Печати
  • Е-пошта

Зоран ИЛИЕСКИ

Извршен Директор

Тел/Факс:    048 429 390

Мобил:        078 470 400

E-mail:         Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

 

 

Моника ИЛИОСКА КАНТАРЏИОСКА

Раководител на Програма

Тел/Факс:    048 429 390

Мобил:        077 762 767

E-mail:         Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите  

 

Томислав ГАЈТАНОСКИ

Административен и Финансиски Менаџер

Тел/Факс:    048 429 390

Мобил:        078 470 402

E-mail:         Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

Весна КОНЕВСКА СТОЈАНОСКА

Соработник на Програма | Координатор на размени

Тел/Факс:    048 429 390

Мобил:        078 575 016

E-mail:         Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите  

 

Миле ИЛИОСКИ

Финансиски Асистент

Тел/Факс:    048 429 390

Мобил:        078 407 411

E-mail:         Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

Георгина ВЕЉАНОСКА

Административен Асистент

Тел/Факс:    048 429 390

Мобил:        077 935 544

E-mail:         Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите  

Мариче ТРЕНЕСКА

Раководител на ИНФО СЕГА Прилеп

Тел/Факс:    048 529 486

Мобил:        070 308 746

E-mail:         Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите  

Јасмина СПАСЕСКА

Асистент за комуникација во ИНФО СЕГА Прилеп

Тел/Факс:    048 529 486

Мобил:        078 325 161

E-mail:         Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите  

Елена ЛАЗОВА

Раководител на ИНФО СЕГА Кавадарци

Тел/Факс:    043 522 225

Мобил:        078 281 471

E-mail:         Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите  

Златица ШЕМОВА

Асистент за комуникација во ИНФО СЕГА Кавадарци

Тел/Факс:    043 522 225

Мобил:        077 935 544

E-mail:         Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите  

Последно освежено на Вторник, 11 Јули 2017 12:05

 

ПРИЈАВА ЗА УЧЕСТВО НА ИНТЕРКУЛТУРНА РАЗМЕНА ВО ТРОГЕН!

FLETËPARAQITJE PËR PJESMARRJE NË SHKËMBIMIN NDËRKULTUROR NË FSHATIN E FËIMIJËVE PESTALOCI TROGEN

СЕГА Е ЕУРОДЕСК ИНФОРМАТИВЕН ЦЕНТАР

Анкета

Дали сметате дека Владините мерки за вработување ќе ја намалат младинската невработеност?
 

СЕГА во медиумите

Коалиција на младински организации СЕГА е:

организација
членка на:
организација
соработник на:

придружна
организација
на:

Календар на активности на СЕГА

October 2018 November 2018 December 2018
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30