Следете не:

Македонски (Macedonian)EnglishFrançais

"Децата имаат право на приватност. Законот треба да ги заштити од напади на нивниот начин на живот, нивното име, нивните семејства и нивните домови."
Член 15, Конвенција за правата на детето
 
 

 

 

 

 

      

 КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:     

    

Одлуки

 • PDF
 • Печати
 • Е-пошта

ОДЛУКИ 2015 година

Одлуки на Управниот Одбор во 2015 година

 


Одлуки на Собранието на Коалиција СЕГА во 2015 година

ОДЛУКИ 2013 година

Одлуки на Управниот Одбор во 2013 година

1. Состанок на Управен Одбор 09.09.2013


2. Состанок на Управен Одбор 01.08.2013


3. Состанок на Управен Одбор 08.05.2013

 


 

Одлуки на Собранието на Коалиција СЕГА во 2013 година


ОДЛУКИ 2012 година

Одлуки на Управниот Одбор во 2012 година

1. Состанок на Управен Одбор 30.05.2012

 

 • Одлука за усвојување на дневен ред за состанокот на УО
 • Одлука за усвојување на записник од состанокот на УО одржан на 20.11.2011 година
 • Одлука за усвојување на Програма за имплементација на мерките и дејствијата за спречување на перење пари и финансирање тероризам
  • Програма за имплементација на мерките и дејствијата за спречување на перење пари и финансирање тероризам
 • Одлука за измена на Правилникот за оперативни правила и процедури на Коалиција СЕГА
 • Одлука за прием на придружна членка - Локална Агенција за Развој - Струга
 • Одлука за усвојување на годишниот наративен извештај за работата на Коалиција СЕГА во 2011 година
 • Одлука за усвојување на годишниот финансиски извештај за работата на Коалиција СЕГА во 2011 година
 • Одлука за усвојување на годишната програма за работа на Коалиција СЕГА за 2012 година

 

 


 

Одлуки на Собранието на Коалиција СЕГА во 2012 година

 • Одлука за усвојување на дневен ред за Собрание 2012 година
 • Одлука за усвојување на Записник од Годишното Собрание на СЕГА од 30.03.2011 година
 • Одлука за премин од основно во придружно членство - МЦПРК Скопје
 • Одлука за премин од основно во придружно членство - Младински Совет Струмица
 • Одлука за исклучување од членство - Акција за млади Делчево
 • Одлука за исклучување од членство - Фокус - Ресен
 • Одлука за исклучување од членство - Демократија - Свети Николе
 • Одлука за исклучување од членство - УМКА Македонија
 • Одлука за исклучување од членство - СПУКМ
 • Одлука за усвојување на годишен извештај на УО за 2011 година
 • Одлука за усвојување на годишен извештај на НО за 2011 година
 • Одлука за усвојување на годишен наративен извештај за работата на Коалиција СЕГА за 2011 година
 • Одлука за усвојување на годишен финансиски извештај за работата на Коалиција СЕГА за 2011 година
 • Одлука за усвојување на годишна програма за работа на Коалиција СЕГА за 2012 година

  

ОДЛУКИ 2011 година

Одлуки на Управниот Одбор во 2011 година

1. Состанок на Управен Одбор 30.03.2011

 

2. Состанок на Управен Одбор 12.03.2011


Одлуки на Собранието на Коалиција СЕГА во 2011

 ОДЛУКИ 2010 година

Одлуки на Управниот Одбор во 2010 година

1. Состанок на Управен Одбор 19.11.2010

2. Состанок на Управен Одбор 11.05.2010


Одлуки на Собранието на Коалиција СЕГА во 2010ОДЛУКИ 2009 година

Одлуки на Управниот Одбор во 2009 година

 

1. Состанок на Управен Одбор 29.11.2009

2. Состанок на Управен Одбор 18.08.2009

3. Состанок на Управен Одбор 07.08.2009

4. Состанок на Управен Одбор 07.03.2009


Одлуки на Собранието на Коалиција СЕГА во 2009ОДЛУКИ 2008 година

Одлуки на Управниот Одбор во 2008 година


Одлуки на Собранието на Коалиција СЕГА во 2008 годинаОДЛУКИ 2007 година

Одлуки на Управниот Одбор во 2007 година


Одлуки на Собранието на Коалиција СЕГА во 2007 годинаПоследно освежено на Четврток, 03 Март 2016 16:39

 

ПРИЈАВА ЗА УЧЕСТВО НА ИНТЕРКУЛТУРНА РАЗМЕНА ВО ТРОГЕН!

FLETËPARAQITJE PËR PJESMARRJE NË SHKËMBIMIN NDËRKULTUROR NË FSHATIN E FËIMIJËVE PESTALOCI TROGEN

СЕГА Е ЕУРОДЕСК ИНФОРМАТИВЕН ЦЕНТАР

Анкета

Дали сметате дека Владините мерки за вработување ќе ја намалат младинската невработеност?
 

СЕГА во медиумите

Коалиција на младински организации СЕГА е:

организација
членка на:
организација
соработник на:

придружна
организација
на:

Календар на активности на СЕГА

October 2018 November 2018 December 2018
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30