Следете не:

Македонски (Macedonian)EnglishFrançais

"Децата имаат право да кажат што мислат. Кога возрасните носат одлуки кои ги засегаат, децата имаат право нивните мислења да се земаат предвид."
Член 12, Конвенција за правата на детето
 
 

 

 

 

 

      

 КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:     

    

Центар за Одржлив Развој на Заедницата Дебар

  • PDF
  • Печати
  • Е-поштаадреса: ул. Вељко Влаховиќ бр. 13, 1250 Дебар
телефон: 046 835 106
E-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите ,
Web: www.cscd.org.mk

 


 

 

Здружението Центар за одржлив развој на заедницата со седиште во Дебар е основано во 2011 година.

Област на дејствување: Развој на заедницата

Мисија:

Регионален одржлив развој на заедницата за одржливо користење на локалните ресурси и подршка кон европските интеграции.

Стратешки цели:

  1. Зајакнување на капацитетот на цивилниот сектор
  2. Зајакнување на прекуграничната соработка
  3. Промоција на одржлив развој

Програми на делување:

  1. Програма на јакнење на капацитети
  2. Програма за локален развој и добро владеење
  3. Програма за одржлив развој

Последно освежено на Вторник, 04 Јуни 2013 14:08

 

ПРИЈАВА ЗА УЧЕСТВО НА ИНТЕРКУЛТУРНА РАЗМЕНА ВО ТРОГЕН!

FLETËPARAQITJE PËR PJESMARRJE NË SHKËMBIMIN NDËRKULTUROR NË FSHATIN E FËIMIJËVE PESTALOCI TROGEN

СЕГА Е ЕУРОДЕСК ИНФОРМАТИВЕН ЦЕНТАР

Анкета

Дали сметате дека Владините мерки за вработување ќе ја намалат младинската невработеност?
 

СЕГА во медиумите

Коалиција на младински организации СЕГА е:

организација
членка на:
организација
соработник на:

придружна
организација
на:

Календар на активности на СЕГА

October 2018 November 2018 December 2018
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30