Следете не:

Македонски (Macedonian)EnglishFrançais

"Децата имаат право да кажат што мислат. Кога возрасните носат одлуки кои ги засегаат, децата имаат право нивните мислења да се земаат предвид."
Член 12, Конвенција за правата на детето
 
 

 

 

 

 

      

 КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:     

    

Годишни извештаи

  • PDF
  • Печати
  • Е-пошта

 

ГОДИШНИ ИЗВЕШТАИ 2015


 Годишен Извештај од Програмското работење 2015

 Биланс на приходи и расходи 2015


 

 

ГОДИШНИ ИЗВЕШТАИ 2014


 Годишен Извештај од Програмското работење 2014

 Биланс на приходи и расходи 2014


 

ГОДИШНИ ИЗВЕШТАИ 2013


 Годишен Извештај од Програмското работење 2013

 Биланс на приходи и расходи 2013
ГОДИШНИ ИЗВЕШТАИ 2012

 

 Годишен Извештај од Програмското работење 2012

 Биланс на приходи и расходи 2012

 ГОДИШНИ ИЗВЕШТАИ 2011

 

 Годишен Извештај од Програмското работење 2011

 Биланс на приходи и расходи 2011

 


 

ГОДИШНИ ИЗВЕШТАИ 2010


 Годишен Извештај од Програмското работење 2010

 Биланс на приходи и расходи 2010

 


 

ГОДИШНИ ИЗВЕШТАИ 2009


 Годишен Извештај од Програмското работење 2009

 Биланс на приходи и расходи 2009

 


 

ГОДИШНИ ИЗВЕШТАИ 2008


 Годишен Извешрај од Програмското работење 2008

 Биланс на приходи и расходи 2008

 


 

ГОДИШНИ ИЗВЕШТАИ 2007

 

 Годишен Извештај од Програмското работење 2007 En

 Годишен Извештај од Програмското работење 2007 Мк 

 Биланс на приходи и расходи 2007

 Годишен Извештај Тренинг Центар 2007 

 


 

ГОДИШНИ ИЗВЕШТАИ 2006

 

 Годишен Извештај од Програмското работење 2006 Мк

 Биланс на приходи и расходи 2006

 


 

ПРИЈАВА ЗА УЧЕСТВО НА ИНТЕРКУЛТУРНА РАЗМЕНА ВО ТРОГЕН!

FLETËPARAQITJE PËR PJESMARRJE NË SHKËMBIMIN NDËRKULTUROR NË FSHATIN E FËIMIJËVE PESTALOCI TROGEN

СЕГА Е ЕУРОДЕСК ИНФОРМАТИВЕН ЦЕНТАР

Анкета

Дали сметате дека Владините мерки за вработување ќе ја намалат младинската невработеност?
 

СЕГА во медиумите

Коалиција на младински организации СЕГА е:

организација
членка на:
организација
соработник на:

придружна
организација
на:

Календар на активности на СЕГА

October 2018 November 2018 December 2018
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30