Македонски (Macedonian)EnglishFrançais

 

Следете не:


Национлна Стратегија за Млади на РМ

Национална Стратегија за Млади

  • PDF
  • Печати
  • Е-пошта

Во оваа категорија можете да ги превземете основните документи поврзани со Младинската Политика во Република Македонија.

НАЦИОНАЛНАТА СТРАТЕГИЈА ЗА МЛАДИ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

АКЦИОНЕН ПЛАН ЗА ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА НА НАЦИОНАЛНАТА СТРАТЕГИЈА ЗА МЛАДИ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Последно освежено на Четврток, 21 Октомври 2010 11:35

 

Последни вести

„Право на младинско информирање! Информирај се СЕГА!“

СЕГА Е ЕУРОДЕСК ИНФОРМАТИВЕН ЦЕНТАР

Слушајте го Младинското радио ПУЛС

Слуштајте го новото Пулс Радио

Анкета

Дали сметате дека Владините мерки за вработување ќе ја намалат младинската невработеност?
 

Контактирајте не

Календар на активности на СЕГА

мај 2016 јуни 2016 јули 2016
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Коалиција на младински организации СЕГА е:

организација
членка на:
организација
соработник на:

придружна
организација
на: