Следете не:

Македонски (Macedonian)EnglishFrançais

"Децата имаат право на квалитетна здравствена заштита, здрава храна и чиста животна средина."
Член 24, Конвенција за правата на детето
 
 

 

 

 

 

      

 КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:     

    

СОСТАНОК НА СОВЕТОДАВЕН ОДБОР НА ПРОЕКТОТ „ЗАЈАКНУВАЊЕ НА МЛАДИНСКАТА ВКЛУЧЕНОСТ ВО ЛОКАЛНИТЕ ЗАЕДНИЦИ“

  • PDF
  • Print
  • E-mail

На ден 23.01.2018 во просториите на Младинскиот Културен Центар (МКЦ) во Скопје се одржа состанок на членовите на Советодавниот Одбор на проектот „Зајакнување на младинската вклученост во локалните заедници“ .

На состанокот се изврши презентација на самиот проект, се усвои Деловникот за работа, како и се направија планови за реализација  на наредни активности во рамките на истиот.

Проектот „Зајакнување на младинската вклученост во локалните заедници“  е во рамките на Проектот за Граѓанско Учество кој го спроведува Ист Вест Менаџмент Институт (East West Management Institute - EWMI) во партнерство со четири локални граѓански организации: Фондација за интернет опшество „Метаморфозис“, Асоцијација за демократски иницијативи (АДИ), Фондација отворено опшество - Македонија (ФООМ), и Национален младински совет на Македонија (НМСМ), финансиски поддржан од УСАИД.

 

ПРИЈАВА ЗА УЧЕСТВО НА ЛЕТЕН КАМП ВО ТРОГЕН!

FLETËPARAQITJE PËR PJESMARRJE NË SHKËMBIMIN NDËRKULTUROR NË FSHATIN E FËIMIJËVE PESTALOCI TROGEN

СЕГА Е ЕУРОДЕСК ИНФОРМАТИВЕН ЦЕНТАР

Poll

Do you agree that the Governmental active employment measures will increase youth employment in Macedonia?
 

The Coalition of youth organization SEGA is:

member
organization at:

cooperating
organization of:

associate member
organization of
:

 

Calendar of SEGA's Activities

July 2018 August 2018 September 2018
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31