Следете не:

Македонски (Macedonian)EnglishFrançais

"Децата имаат право да мислат и да веруваат во што сакаат, и да ја практикуваат својата вероисповест, доколку со тоа не спречуваат други луѓе да ги уживаат своите права. Родителите треба да им даваат насоки на своите деца по овие прашања."
Член 14, Конвенција за правата на детето
 
 

 

 

 

 

      

 КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:     

    

E+ KA2 YIW for Youth

Водич со најдобри практики „Youth Information Workers fit for Youth"

 • PDF
 • Print
 • E-mail

Valuable resource for youth information workers containing methods and best practices of youth information work in Europe, a product of the strategic partnership between SEGA, UMKI and ERYICA.

Почитувани читатели,

Овој Водич за најдобри практики во Младинската информативна работа - Guide for best practices “Youth information workers fit for youth!” - преставува вреден ресурс за младинските информативни работници и е резултат на проектот за стратешко партнерство “Youth information workers fit for youth!”, 2016-2-MK01-KA205-021756 помеѓу СЕГА, UMKI и ERYICA. 

Водичот содржи бројни методи за on-line и off-line информирање и примери за најдобри практики на младинската информативна работа во Европа.

Целта на овој прирачник е да обезбеди информации за младинските информативни работници во Европа, преку споделување на знаење и ресурси за различни методи и техники за младинско информирање. Покрај тоа, во овој водич се прикажани различни искуства и најдобри практики на младинските информативни центри во Европа.

Проектот “Youth information workers fit for youth!” е поддржан од Националната агенција за европски образовни програми и мобилност во Македонија, преку Еразмус + Програмата, Клучна акција 2 - Стратешко партнерство - Поддршка за размена на добри практики.

 

Уживајте во читањето,


Партнери во проектот СЕГА, UMKI и ERYCA

Last Updated on Thursday, 27 April 2017 14:33

 

4

 • PDF
 • Print
 • E-mail
 

Coming soon! First Guide of best practices in Youth Information Work

 • PDF
 • Print
 • E-mail

Valuable resource for youth information workers containing methods and best practices of youth information work in Europe, a product of the strategic partnership between SEGA, UMKI and ERYICA.

SEGA launches the Guide of best practices “Youth Information Workers fit for Youth” that will be available for download on our web site starting of 25th March.

The Guide aims to serve youth information workers in Europe as valuable resource in their daily work. It contains methods for on-line and off-line information and best practices of youth information work in Europe.

The Guide is being prepared within the strategic partnership project “Youth Information Workers fit for youth” between Coalition of youth organizations SEGA - Macedonia, UMKI – Croatia and European Youth Information and Counseling Agency (ERYICA) – Luxembourg, supported through the Erasmus + Programme.

Check FB updates: YIW fit for Youth

Authors: M.E.J.

Last Updated on Monday, 13 March 2017 18:35

 

COALITION SEGA WILL IMPLEMENT TRAINING FOR YOUTH INFORMATION WORKERS

 • PDF
 • Print
 • E-mail

      

Coalition of youth organizations SEGA in partnership with the Regional youth info center in Rijeka and the European Youth Information and Counseling Agency – ERYICA will implement training for youth information workers in the period of 13 – 17 March 2017 in the hotel Ambient, Struga, within the activities of the project "Youth Information Workers fit for Youth".

This training aims to strengthen the capacities of the youth information workers, therefore the same to acquire skills for on-line information for youth, adjusting the information to the needs of young people and provide them with reliable, timely and quality information.

On this training will be shared experiences for the work of the Info Centers in Croatia and ERYICA.

The project is supported by the National Agency for European educational programmes and mobility within the Erasmus+ project, KA2 (Strategic partnership in the field of youth).

 

INFO DAY IN THE YOUTH INFORMATIVE COUNSELING CENTER INFO SEGA - KAVADARCI

 • PDF
 • Print
 • E-mail

    

  

 

On 1st of March 2017 in the center of Kavadarci was held INFO DAY within the project "Youth Information Workers fit for Youth" that is implemented by Coalition of youth organizations SEGA in partnership with the Regional Youth Informative Center in Rijeka – UMKI and the European Youth Information and Counseling Agency – ERYICA.

The project started in the beginning of October 2016 and will be implemented until the end of March 2017. The aim of this project is to improve the quality of youth information through development of Guide for information for youth workers on the basis of exchange of good practices for work in the field of youth information.

We shared information from interest of young people in Kavadarci, and we presented the activities of the INF O SEGA – Kavadarci center and information about the campaign “Information right now”.

The project is supported by the National Agency for European educational programmes and mobility, within the Erasmus+ programme, KA2 (Strategic partnership in the field of youth).                                                              

Last Updated on Thursday, 09 March 2017 16:11

 

Page 1 of 2

ПРИЈАВА ЗА УЧЕСТВО НА ЛЕТЕН КАМП ВО ТРОГЕН!

FLETËPARAQITJE PËR PJESMARRJE NË SHKËMBIMIN NDËRKULTUROR NË FSHATIN E FËIMIJËVE PESTALOCI TROGEN

СЕГА Е ЕУРОДЕСК ИНФОРМАТИВЕН ЦЕНТАР

Poll

Do you agree that the Governmental active employment measures will increase youth employment in Macedonia?
 

The Coalition of youth organization SEGA is:

member
organization at:

cooperating
organization of:

associate member
organization of
:

 

Calendar of SEGA's Activities

July 2018 August 2018 September 2018
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31