ЈАВЕН ОГЛАС ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА СОРАБОТНИК ВО КОАЛИЦИЈА СЕГА

ЈАВЕН ОГЛАС ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА СОРАБОТНИК ВО КОАЛИЦИЈА СЕГА

Коалиција на младински организации СЕГА има потреба од ангажирање на лице за работна позиција во Прилеп: Соработник.

Потребните квалификации и искуства за работната позиција вклучуваат:

 • Диплома за завршено високо образование
 • Активно користење на MS Office
 • Добри организациски способности
 • Одговорност и навременост
 • Одлични комуникациски вештини
 • Познавање на социјални медиуми
 • Чувство на одговорност во извршувањето на поставените задачи
 • Креативност во пристапот, иницијативност и способност за работа во тим
 • Одлично познавање и употреба на англискиот јазик (говор и пишување)

Задачи и одговорности:

 • Навремено ги спроведува предвидените проектни активности
 • Воспоставува добра комуникација со граѓански организации на локално ниво
 • Организира јавни настани и состаноци
 • Подготвува извештаи и доставува информации за текот на спроведувањето на активностите.
 • Директна работа со млади мажи и жени, со фокус на млади од Ромска националност

Заинтересираните кандидати треба да достават:

 • мотивационо писмо
 • кратка биографија

 

Целосната документација да се достави најдоцна до 30 март 2020 година на емаил:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Селектираните кандидати кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју во рок од седум дена од завршувањето на огласот.

Дополнителни информации на телефон 048 429 390, или на е-маил  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..


Print   Email