First Network of Youth Organizations in Macedonia!

Call Us

+389 (0) 48 429 390

Email at

sega@sega.org.mk

Office Hrs

Monday - Friday:          09.00am until 16.30pm

Blog Grid View

OPEN CALL FOR CHAIRPERSON – MMUN 2019

OPEN CALL FOR CHAIRPERSON – MMUN 2019

OPEN CALL FOR CHAIRPERSON – MMUN 2019

The Macedonia Model United Nations 2019 has an Open call for Advanced Participation - chairperson.

ПРОДОЛЖЕН ПОВИК ЗА ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ ЗА ЈАКНЕЊЕ НА КАПАЦИТЕТИ ПРЕКУ АКЦИИ ЗА ЗАСТАПУВАЊЕ

ПРОДОЛЖЕН ПОВИК ЗА ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ ЗА ЈАКНЕЊЕ НА КАПАЦИТЕТИ ПРЕКУ АКЦИИ ЗА ЗАСТАПУВАЊЕ

СЕГА го продолжува повикот за вклучување на граѓански организации од Македонија во програма за јакнење на капацитети преку развивање и спроведување акции за застапување. Краен рок 28 февруари 2019.

Повик за учество на Обука за младински работници

Повик за учество на Обука за младински работници

Коалиција на младински организации СЕГА објавува повик за учество на Обука за младински работници. Обуката се организира по стандардите на САЛТО (активност, креативност, активно учество и анализа), а ќе ја испорачува тим од 2 обучувачи од Франција и Македонија.

“Quality is YOUth Work" - Training for Youth Workers

“Quality is YOUth Work" - Training for Youth Workers

Training for youth workers "Quality is YOU work" was held in Hotel Ambient Struga. 

FEBRUARY 2019 | Call for Participation in the Intercultural Exchange in the Children's Village Pestalozzi - Trogen, Switzerland

FEBRUARY 2019 | Call for Participation in the Intercultural Exchange in the Children's Village Pestalozzi - Trogen, Switzerland

Coalition of youth organizations SEGA announces a call for participation in the 25th intercultural exchange in the children's village Pestaloci in Trogen, Switzerland.

Intercultural Exchange in Struga, Macedonia as Part of the Project: Youth Agents of Social Change

Intercultural Exchange in Struga, Macedonia as Part of the Project: Youth Agents of Social Change

30 young people from Macedonia and Serbia are part of intercultural exchange.

First Youth Development Index Macedonia

First Youth Development Index Macedonia

On December 18, 2018, the Coalition of youth organizations SEGA promoted the first Report for 2018 of the Youth Development Index Macedonia in Skopje, hotel TCC Grand Plaza.

Call Us On

Central Office: +389 (0) 48 429 390

Email at

sega@sega.org.mk

Address

18, Car Samoil, 7500 Prilep, Macedonia.

Publish modules to the "offcanvs" position.