First Network of Youth Organizations in Macedonia!

Call Us

+389 (0) 48 429 390

Email at

sega@sega.org.mk

Office Hrs

Monday - Friday:          09.00am until 16.30pm

Blog Grid View

Summer Camp in the Children's Village Pestalozzi in Trogen, Switzerland

Summer Camp in the Children's Village Pestalozzi in Trogen, Switzerland

Currently, 18 participants from Macedonia attend the Summer Camp, which is held from July 7 to 20, in the children's village Pestalozzi in Trogen, Switzerland.

Запознајте се со Младински Совет Прилеп

Запознајте се со Младински Совет Прилеп

Младински Совет Прилеп е еден од основачите на Коалиција на младински организации СЕГА и е нејзин активен член 15 години.

Coalition of Youth Organizations SEGA held a Organizаtional Self-assessment

Coalition of Youth Organizations SEGA held a Organizаtional Self-assessment

In the period from June 29 to June 30, in the hotel Gardenaa in Veles, the organizational self-assessment of the Coalition of youth organizations SEGA was held.

Запознајте се со ИМКА Битола

Запознајте се со ИМКА Битола

ИМКА Битола е наша основна организација членка која веќе 9 години е дел од семејството на СЕГА. СЕГА не би била тоа што е денес, без активниот придонес на нашите организации членки и нивната грижа за младите на локално, регионално и национално ниво. #ВолонтирајИнспирирај #15годиниСЕГА

ИНФО ДЕН - Волонтирај, Инспирирај!

ИНФО ДЕН - Волонтирај, Инспирирај!

Во рамките на националната кампања: #Волонтирај за доброто на твојата заедница! #Инспирирај ги младите околу тебе!, Младински Совет Прилеп како дел од Коалиција на младински огранизации СЕГА организира ИНФО ДЕН во центарот на Прилеп.

Preparatory Workshop held for Summer Camp 2019 in Trogen, Switzerland

Preparatory Workshop held for Summer Camp 2019 in Trogen, Switzerland

On 02.07.2019 in the premises of Coalition SEGA was held a preparatory workshop for the Summer Camp 2019 in the Children's Village Pestalozzi, Trogen, Switzerland

Three Representatives from Coalition SEGA at International Meeting within Project ACHIEVE held in Dalj, Croatia

Three Representatives from Coalition SEGA at International Meeting within Project ACHIEVE held in Dalj, Croatia

In the period of 25-26.06.2019, three representatives from Coalition SEGA are part of the international meeting within the project: ACHIEVE - Awareness of Common History for Identifying and Extending the Values of Europe, held in Dalj, Croatia.

Call Us On

Central Office: +389 (0) 48 429 390

Email at

sega@sega.org.mk

Address

18, Car Samoil, 7500 Prilep, Macedonia.

Publish modules to the "offcanvs" position.